Германският национален отбор започна успешно участието си в Купата на

...
Германският национален отбор започна успешно участието си в Купата на
Коментари Харесай

С подмладен състав Германия стартира успешно в Купата на конфедерациите

Германският народен тим стартира сполучливо присъединяване си в Купата на конфедерациите. Световните първенци победиха с 3:2 Австралия в Сочи.

Бундестимът сподели ново лице с включването на доста изменен състав. Част от главните футболисти получиха отмора това лято с мисъл за международното в Русия след година.

С успеха Германия се изравни с лидера Чили, който преди ден се наложи с 2:0 против Камерун в другата среща от група В.

Воденият от Льов състав имаше самодейността от началото. Бундестимът поведе в 17-ата минута с гол на Ларс Щиндел, който получи топката на точката за дузпа от Юлиян Брандт и вкара. Том Рогич изравни малко преди почивката - той дриблира към наказателното поле на противника, първият му удар срещна тялото на противник, само че вторият попадна във вратата.

Юлиян Дракслер върна преднината на Германия в 44-ата минута с гол от дузпа. В началото на втората част Леон Горецка усили на 3:1, откакто получи извеждащ пас от Джошуа Кимих и преодоля с лекост Матю Райън с удар в близкия ъгъл.

Том Юрич понижи в 58-ата след удар от десетина метра. Австралийците не съумяха да трансформират развоя и да избегнат загубата.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР