Германският национален отбор се изправи на крака след краха на

...
Германският национален отбор се изправи на крака след краха на
Коментари Харесай

Кроос: Не сме фаворити на Евро 2020, но имаме амбиции

Германският народен тим се изправи на крайници след краха на международното състезание предходната година, само че ветеранът в полузащитата Тони Кроос не счита този състав за любимец на идните еврофинали.

На въпрос дали германците са измежду тимовете с максимален късмет за продобиване на трофея, той отговори: " Не. Нека бъдем реалисити. Но това е единствено мое мнение и то е извлечено от актуалното ни състояние. Дори и с него обаче не споделям, че нямаме упоритости за шампионата. Разбира се, че желаеме да се преценяват с нас и да стигнем допустимо на първо време ".

" До началото на еврофиналите има още много време и ние ще го използваме. Два или три тима са с крачка пред нас, само че това може да бъде друго през юни. " Тази година бе добра за нас, само че в доста от мачовете не успявахме да задържим положително равнище за 90 минути. Не можеш да си разрешаваш такива неща, в случай че искаш да бъдеш сполучлив. Дори 30 неприятни минути могат да провалят всичко, за което си се трудил преди този момент ". ЕВРО 2020 10 кръг, вторник 19 ноември  Германия 6:1краен резулат  Северна Ирландия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР