Германският национален отбор по футбол пътува от Кьолн до Украйна

...
Германският национален отбор по футбол пътува от Кьолн до Украйна
Коментари Харесай

Германците пътуват до Киев в изцяло безопасна среда и с група от 23-ма футболисти

Германският народен тим по футбол пътува от Кьолн до Украйна и ще бъде в мощно стеснен " бъбъл " преди и след гостуването си на Украйна в мач от Лигата на нациите, разгласи селекционерът Йоахим Льов. Той редуцира групата от 28 до 23 души, като в нея попадат лекувалите травма и вирусно заболяване Тони Кроос от Реал Мадрид и Тимо Вернер от Челси.

" Всички са подготвени за мача и са на мое разположение. Силно стимулирани сме да спечелим мача ", сподели Льов на конференция и добави, че Серж Гнабри също ще играе.

Германия приключи наедно 3:3 с Турция в другарски мач в Кьолн в сряда и в Киев ще преследва първата си победа въобще в Лигата на нациите. Отборът на Льов е безапелационен любимец, откакто националният отбор на Украйна бе сензитивно отслабен от травми и позитивни проби за ковид.

" Мачът и резултатът на Украйна във Франция не трябва да ни разсейват ", сподели Льов по отношение на пагубното 1:7 по-рано през седмицата.

Германците дойдоха в Киев с чартър и излизат от хотела единствено за тренировки, след което мигновено се прибират по стаите.

" Това е бъбъл, в който единствено на нас е разрешено да се задържаме ", приключи селекционерът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР