Германският национал Матс Хумелс отпадна от състава за утрешната контрола

...
Германският национал Матс Хумелс отпадна от състава за утрешната контрола
Коментари Харесай

Хумелс се контузи, а Льов разкри плана си за Кимих

Германският национал Матс Хумелс отпадна от състава за утрешната контрола против Перу. Защитникът е с травма в петата и няма да бъде разполагаем на селекционера Йоахим Льов. Травмата не е сериозна и ще отшуми до 2-3 дни.

На негово място се чака да стартира Никлас Зюле, а за лявата зона на защитата треньорът удостовери, че титуляр пред локална аудитория ще бъде дебютантът Нико Шулц от Хофенхайм. От първата минута на терена ще бъдат още Марк-Андре тер Стеген и Юлиан Брант.

Льов посочи също, че и отсега нататък ще продължи да разчита на Йошуа Кимих като централен полузащитник. В своя Байерн (Мюнхен) футболистът играе като десен бек, само че против Франция преди дни впечатли с изявите си в средата на терена.

Joachim Löw: " Joshua Kimmich will be our solution for the six position in the near future. Matthias Ginter did a good job at right-back " pic.twitter.com/IR7lQAkmOe
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) September 8, 2018
Германия приема Перу в Зинсхайм в неделя от 21:45 часа. Лига на нациите 1 кръг, четвъртък 6 септември  Германия 0:0краен резулат  Франция
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР