Германският национал Мар-Андре тер Стеген избягва открива конфронтация с Байерн

...
Германският национал Мар-Андре тер Стеген избягва открива конфронтация с Байерн
Коментари Харесай

Тер Стеген не обърна внимание на Хьонес и пак се закани да стане титуляр в Бундестима

Германският национал Мар-Андре тер Стеген заобикаля открива борба с Байерн (Мюнхен), откъдето преди дни се изрекоха против него. Футболистът на Барселона спори с Мануел Нойер за титулярното място на вратата в Бундестима и не крие, че е неудовлетворен от обстоятелството, че не му се дава късмет. Президентът на баварците Ули Хьонес обаче заплаши да спре всички членове на “маншафта” от своя клуб, в случай че Тер Стеген измести Ману.

“Честно казано, не мисля толкоз за това (б.р - думите на Хьонес). Не обръщам внимание какво разясняват другите. Справям се добре, като се концентрирам напълно върху играта си. Изговориха се прекомерно доста думи. Всеки желае да играе, всеки желае да покаже най-хубавото от себе си”, съобщи някогашният вратар на Борусия (Мьонхенгладбах).

Ter Stegen for Barca:

200 games
144 W - 35 D - 21 L
86 clean sheets
183 goals conceded
13 trophies pic.twitter.com/2sYG34iXGc
— Barca Galaxy (@barcagalaxy) October 8, 2019
Утре (сряда) Германия среща Аржентина в контрола и Тер Стеген ще бъде под рамката. “Не чувствам напрежение - мач като всеки различен. Като всеки другиго и аз желая да покажа най-хубавото от себе си. Независимо че сме с доста отсъстващи, ние сме класен тим. Сега всеки има късмет да се покаже в добра светлина”, въодушевен е вратарят.

Много се изговори и за взаимоотношенията му с Нойер, като не наподобява двамата да са първи другари. “Справяме се като експерти. Ще се поддържаме във всяка обстановка. Помежду ни няма никакви проблеми”, увери състезателят на Барса.

Йоахим Льов загатна, че по принцип Нойер ще продължи да бъде първият му избор. “Селекционерът показа своята позиция. Със сигурност към този момент Ману е пред мен. Но аз съм окуражен да направя взимането на решение от страна на Йоги допустимо най-трудно, като демонстрирам качествата си на клубно равнище. Разбира се, че задачата ми е да бъда титуляр в Бундестима”, приключи Тер Стеген.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР