Германският министър на вътрешните работи Хорст Зеехофер изрази разочарование от

...
Германският министър на вътрешните работи Хорст Зеехофер изрази разочарование от
Коментари Харесай

Германският вътрешен министър е разочарован от новата Европейска комисия

Германският министър на вътрешните работи Хорст Зеехофер изрази отчаяние от активността на новата Европейска комисия, имайки поради основно миграцията, съобщи ДПА.

В изявление за сп. " Шпигел ", оповестено през днешния ден, Зеехофер споделя, че е бил " изпълнен с вяра за новата Европейска комисия ". " Днес съм, меко казано, отчаян ".

" От мен се чака да се безпокоя за избавените в морето и за децата в бежанските лагери в Гърция. Очаква се да се занимавам с общностна политика за даване на леговище, само че всичко това са задания на Европейски Съюз ", акцентира Зеехофер.

Германският вътрешен министър изрази отчаяние и от това, че стремежът към европейска капиталова стратегия, която да облекчи последствията от пандемията от новия ковид, би трябвало да идва от Берлин и Париж, а не от Брюксел.

Зеехофер не прояви схващане и към известието на председателката на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен за вероятни правосъдни дейности против Федерална Република Германия за нарушение на договорите на Европейски Съюз.

Фон дер Лайен насочи предизвестието по отношение на решение на немския Конституционен съд от началото на май против покупки на държавни облигации от Европейската централна банка, напомня Българска телеграфна агенция.

" Забелязах, че Европейски Съюз повдига извънредно постоянно въпроса за процедури във връзка нарушение на договорите и недоволства против страните членки ", уточни Зеехофер.

Бих желал да попитам по какъв начин европейското единение върви напред с такива средства, разяснява немският министър.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР