Германският медиен холдинг „Дойче веле” (Deutsche Welle) е нарушил законите

...
Германският медиен холдинг „Дойче веле” (Deutsche Welle) е нарушил законите
Коментари Харесай

Руската Държавна дума обвини „Дойче веле” в намеса във вътрешните работи на Русия

Германският медиен холдинг „ Дойче веле” (Deutsche Welle) е нарушил законите на Русия за митингите и изборните процеси, оповестяват съветските организации.

Заключението е на комисията в Държавната дума по следствие на интервенция във вътрешните работи на Русия.

Председателят на комисията Василий Пискарьов съобщи, че „ Дойче веле” има всички признаци на задграничен сътрудник и може да придобие подобен статут в Русия.
Пореден митинг в Москва: Граждани упорстват за демократични избори Демонстрантите желаят и освобождението на задържани деятели
Държавната дума счита, че немската медия е нарушила съветското законодателство, като е разгласила материали с апел за присъединяване в забранен протест в Москва, измежду които и апелът „ Москва, выходи!” (Москва, излизай!).

По думите на Пискарьов, защото това се е случило в избирателен интервал, е нарушен и законът, забраняващ пропагандата на задгранични юридически лица.
Над 250 арестувани на опозиционните митинги в Русия в събота (СНИМКИ И ВИДЕО) Владимир Путин в това време отиде в Крим, с цел да кара мотор с „ Нощни вълци ”
След вълната от манифестации, проведени от нерегистрирани кандидат-депутати за Московската Държавна дума, долната камара на Народното събрание сътвори комисия за следствие на обстоятелствата по намесата във вътрешните работи на Русия.

Това се случи на фона на направеното от представителя на Министерството на външните работи Мария Захарова изказване, че американски и немски дипломати и публицисти се намесват във вътрешните работи на Русия при предаването на информация за тези акции.
По материали на БГНЕС
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР