Германският колоездач Емануел Бухман, който през миналата година завърши на

...
Германският колоездач Емануел Бухман, който през миналата година завърши на
Коментари Харесай

Емануел Бухман се прицели в място на подиума в тазгодишното издание на Тур дьо Франс

Германският колоездач Емануел Бухман, който през предходната година приключи на четвърто място в генералното класиране на " Тур дьо Франс ", разгласи, че задачата пред него този сезон е място на подиума, само че не изключва и вид за офанзива на " жълтото трико " при уместно стичане на събитията.

Бухман сподели още, че е оптимистично надъхан за тазгодишното издание на Обиколката на Франция и чака то да се състои в края на август и началото на септември месец.

" Вече има светлина в края на тунела ", сподели Бухман в изявление за ДПА.

" Ние участваме годишно в редица състезаия, в които няма доста фенове. Не виждам какъв е казусът всички надпревари да бъдат без почитатели през идната година ", добави колоездачът на Бора-хансгроу и уточни, че да вземем за пример в Обиколката на ОАЕ е съвсем невероятно да бъде видян фен по улиците.
Германецът разкри, че през миналия уикенд е извършил предизвикването " Еверест " в Алпите, като е изкачил върхове с обща денивелация от 8 848 метра. Всички събрани средства от това провокации ще бъдат дарени за щедрост.

" Тренировките ни сега са малко монотонни без надпревари. Затова и си помислих да направя нещо бясно ", сподели още Бухман.

107-мото издание на Обиколката на Франция би трябвало да се организира сред 29 август и 20 септември тази година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР