Германският канцлер през периода 2005-2021 г. Ангела Меркел смята, че

...
Германският канцлер през периода 2005-2021 г. Ангела Меркел смята, че
Коментари Харесай

Меркел призова за сериозно отношение към ядрените заплахи на Путин

Германският канцлер през интервала 2005-2021 година Ангела Меркел счита, че би трябвало да се вземат на съществено думите на съветския президент Владимир Путин , имайки поради, по всяка възможност,, в което той заплаши да " употребява всички средства " за отбрана на страната си . Тя съобщи това при откриването на фондацията на името на някогашния федерален канцлер Хелмут Кол, предават ДПА и УНИАН.

" Трябва да приемем думите му съществено ", сподели тя в сряда, представена от ДПА. " Да вземем думите на съществено, да не ги отхвърлим през цялото време като елементарен блъф, а да ги вземем на съществено, никога не е симптом на уязвимост или примирие, а симптом на политическа мъдрост - мъдрост, която оказва помощ да се резервира пространство за маневриране или също толкоз значимо, даже да се сътвори ново ", акцентира Меркел.

Путин в телевизионно послание по-рано уточни, че западните страни, в отговор на съветската " специфична интервенция ", започнаха " нуклеарен шантаж ", като насърчиха Киев да обстрелва Запорожката атомна електроцентрала и оповестиха допустимостта на потреблението на нуклеарни оръжия. Президентът акцентира, че Руската федерация е подготвена да употребява всички средства, с които разполага, с цел да отбрани териториалната си целокупност и народа и " това не е блъф ".
 Вучич за заканите на Путин: Не блъфира
Вучич за заканите на Путин: Не блъфира

Сърбия осъджда съветската инвазия, тъй като " поддържа териториалната целокупност на всички страни по света и Устава на Организация на обединените нации "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР