Германският канцлер Олаф Шолц и президентът на САЩ Джо Байдън

...
Германският канцлер Олаф Шолц и президентът на САЩ Джо Байдън
Коментари Харесай

Шолц и Байдън считат последните руски действия за безотговорни

Германският канцлер Олаф Шолц и президентът на Съединени американски щати Джо Байдън смятат , че последните нуклеарни закани на Кремъл са безотговорни и частичната му готовност е сериозна неточност. Това са разискали двамата в телефонен диалог по-рано през днешния ден, съгласно изказване на немското държавно управление, представено от " Ройтерс ".
 Байдън: Светът е изправен пред нуклеарен Армагедон
Байдън: Светът е изправен пред нуклеарен Армагедон

Съединени американски щати наблюдават дейностите на Путин

Близо едночасовият телефонен диалог е бил фокусиран върху подготовката за идните срещи на Г-7 и Г-20 , по време на които главно ще се обсъдят нахлуването на Русия в Украйна и следствията, се споделя още в изказването.

Двамата водачи са се съгласиха в никакъв случай  на украинска територия от Русия, наричайки го по-нататъшна ескалация, се споделя в изказването.

Частичната готовност на Русия демонстрира горчивата цена, която руснаците би трябвало да платят за неверните калкулации на президента Владимир Путин, са декларирали още двамата водачи.
 Прокуратурата в Русия приключи първото дело за отвод от готовност
Прокуратурата в Русия приключи първото дело за отвод от готовност

На мъжа е присъдено и обезщетение

" Те разкритикуваха последните нуклеарни закани на Москва като безотговорни и се съгласиха, че сходна стъпка би имала извънредно съществени последствия за Русия ", се споделя в изказването.

По тематиката за офанзивите , двамата водачи се съгласиха, че саботажът на сериозна инфраструктура ще бъде прегледан уверено, се споделя в известието.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР