Германският канцлер Олаф Шолц бе тестван за COVID-19 от лекар,

...
Германският канцлер Олаф Шолц бе тестван за COVID-19 от лекар,
Коментари Харесай

Германски лекар направи тест за COVID-19 на Олаф Шолц в Москва

Германският канцлер Олаф Шолц бе тестван за COVID-19 от доктор, работещ за посолството на Берлин в Москва, съобщи РИА Новости.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 343
Както към този момент писахме, ръководителят на държавното управление на Федералната република дойде през днешния ден в съветската столица.

" Пробата му бе взета на борда на самолета, кацнал по-рано през днешния ден. Резултатите от проучването не се оповестяват ", добави съветската медия.

При визитата си в Москва предходната седмица френският президент Еманюел Макрон също отхвърли да му бъде изработен тест за ковид от локални лекари, с цел да не се снабди Русия с негов ДНК материал.

Заради това Макрон и съветският му сътрудник Владимир Путин организираха диалога си на дълга маса.

" Шолц след идването си в съветската столица сервира венец пред Паметника на незнайния боец в центъра на града. За през днешния ден той има планувани диалози с Владимир Путин и главната тематика ще бъде рецесията във и към Украйна. Не се оповестява какъв брой време ще продължат договарянията. На този стадий няма и данни дали двамата държавници ще дадат взаимна конференция ", добави РИА Новости.

" Визитата на Шолц е еднодневна и се чака той довечера за отпътува за родината си ", добави ТАСС.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 343  Киев: Украйна и Западът съумяха да предотвратят ескалация от страна на Русия Киев: Украйна и Западът съумяха да предотвратят ескалация от страна на Русия  Германски доктор ще тества Шолц за COVID-19 при визитата му в Москва Германски доктор ще тества Шолц за COVID-19 при визитата му в Москва  Русия връща някои военни елементи в базите им покрай Украйна Русия връща някои военни елементи в базите им покрай Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР