Германският канцлер Ангела Меркел изказа днес подкрепа за Еманюел Макрон

...
Германският канцлер Ангела Меркел изказа днес подкрепа за Еманюел Макрон
Коментари Харесай

Меркел подкрепи действията на Макрон по адрес на протестите  на жълтите жилетки 

Германският канцлер Ангела Меркел изрече през днешния ден поддръжка за Еманюел Макрон след ограниченията, които френският президент разгласи за справяне с рецесията с "жълтите жилетки ", заяви Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Той направи някои оферти, които обмисли добре, с цел да отговори на недоволствата на хората, сподели Меркел пред публицисти след края на срещата на върха на Европейски Съюз в Брюксел.

Тя сподели, че политическата стратегия на Макрон е "добра за Франция и изключително за намаляването на младежката безработица ". Според нея френският президент ще успее да извърши програмата си за промени паралелно с оповестените в понеделник ограничения.

Серията от изключителни ограничения ще костват 10 милиарда евро на Франция и поради тях френският недостиг може да надвиши оптимално допустимия предел в Европейски Съюз от 3 % от Брутният вътрешен продукт.

Меркел съобщи по тематиката с придвижването на "жълтите жилетки ", че правото на митинг е част от демокрацията, само че това не значи, че би трябвало да бъде употребявано принуждение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР