Германският канцлер Ангела Меркел заяви, че трябва да стане ясно,

...
Германският канцлер Ангела Меркел заяви, че трябва да стане ясно,
Коментари Харесай

Меркел: Трябва да е ясно, че пандемията не е приключила

Германският канцлер Ангела Меркел съобщи, че би трябвало да стане ясно, че пандемията от ковид не е завършила и към момента е належащо използването на главните ограничения като обществена отдалеченост и носене на маски, осведоми " Ройтерс ".

Докато случаите на ковид понижават, Германия разхлабва въведените в средата на март ограничаващи ограничения за закъснение разпространяването на вируса, само че в този момент политиците от другите райони не са единни по повод какъв брой надалеч да отидат.
 Социална отдалеченост в Германия до 29 юни
Социална отдалеченост в Германия до 29 юни

Страната ще анулира от 15 юни предизвестията за пътувания до 31 европейски страни

След диалози с водачите на провинциите в някогашната комунистическа източна част на Германия, някои от тях упорстват прецизните правила да се заменят с по-разхлабен метод, учреден на рекомендации, Меркел предизвести, че рецесията към момента не е отминала.

" Не си е отишъл. Вирусът към момента е тук ", сподели Меркел пред публицисти и добави, че е значимо за нея да реализира единодушие с федералните провинции на страната по основните въпроси за справяне с епидемията.

Федералното държавно управление следи от близко ковид, само че практическата отговорност лежи от ден на ден върху 16-те провинции , означи канцлерът. Тя добави, че районите би трябвало да вземат решение самостоятелно за логистиката, учебните заведения и хигиената. Канцлерът сподели, че постоянно е подготвена да беседва с провинциите.

Меркел, която е академик, повтори внимателния си метод.

" Ние към момента сме при започване на пандемията. Можем да забележим...колко бързо могат да се разпространят тези инфекции, тъй че ние би трябвало да бъдем доста деликатни ", прикани немският водач.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР