Германският канцлер Ангела Меркел заяви, че европейските политици трябва да

...
Германският канцлер Ангела Меркел заяви, че европейските политици трябва да
Коментари Харесай

Меркел зове за борба с популистите в името на Европа

Германският канцлер Ангела Меркел съобщи, че европейските политици би трябвало да се изправят против крайнодесните политици, " които се продават “, откакто запис от скрита камера смъкна националистическия австрийски вицеканцлер Хайнц-Кристиан Щрахе по обвинявания, че е подкупен, предадоха организациите. " Ние се сблъскваме с течения, които желаят да унищожат Европа на нашите полезности, и ние би трябвало изрично да се противопоставим на това ", сподели Меркел на конференция в хърватската столица Загреб, преди да се насочи към среща на ръководещата в страната консервативна партия преди изборите за Европейски парламент.

Канцлерката обмисля опцията за преструктуриране на държавното управление, с цел да заздрави политическите си позиции и да си обезпечи опция да изкара до края четвъртия си мандат, написа в. " Билд ам зонтаг ", базирайки се на източници от ръководещия Християндемократически съюз (ХДС) в Германия.

Планираният за величествен протест на крайнодесните и националистите в Европа, проведен в Милано от италианския вицепремиер Матео Салвини, не постигна стремежи успех - едвам няколко хиляди души се събраха под мощния дъжд и на фона на абсурда в Австрия, разясняват множеството издания в Европа. В демонстрацията взеха присъединяване представители на крайнодесни и националистически партии от 11 страни в Европейски Съюз.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР