Германският канцлер Ангела Меркел заяви, че европейските политици трябва да

...
Германският канцлер Ангела Меркел заяви, че европейските политици трябва да
Коментари Харесай

Меркел призова за противопоставяне на продажните политици

Германският канцлер Ангела Меркел съобщи, че европейските политици " би трябвало да се изправят против " извънредно десните политици " които се продават “ откакто запис от скрита камера смъкна националистическия австрийски вицеканцлер Хайнц-Кристиан Щрахе по обвинявания, че е подкупен, оповестява Франс прес, представена от Нова тв.

" Ние се сблъскваме с течения, които желаят да унищожат Европа на нашите полезности, и ние би трябвало изрично да се противопоставим на това ", сподели Меркел на конференция в хърватската столица Загреб, преди да се насочи към среща на ръководещата в страната консервативна партия преди изборите за Европейски парламент.

Докато крайнодесните партии отхвърлиха полезности като отбраната на малцинствата и главните човешки права, сподели Меркел, " политиците, които са за обмен играят роля и ние би трябвало да действаме уверено против всичко това ".

Германският " Шпигел " и „ Зюдойче Цайтунг “ в петък разгласиха видеозаписи, за които се твърди, че демонстрират водача на Партията на свободата Щрахе, обещаващ продобиване на публични поръчки в подмяна на помощ за акцията му от мнима племенница на съветски олигарх.

Коментарите на Меркел бяха направени след поредност от апели от водещи немски политици към гласоподавателите да не следват образеца на прилежащата страна, като слагат крайнодесните на власт.

" Хора като този не би трябвало да могат да поемат никаква отговорност в Европа ", съобщи водачът на немската Християндемократическа партия на Меркел Анегрет Крамп-Каренбауер, прибавя Нова тв.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР