Германският канцлер Ангела Меркел тайно е посетила руския опозиционер Алексей

...
Германският канцлер Ангела Меркел тайно е посетила руския опозиционер Алексей
Коментари Харесай

Къде Меркел тайно се е срещнала с Навални

Германският канцлер Ангела Меркел скрито е посетила съветския опозиционер Алексей Навални в берлинската клиника " Шарите ", преди да бъде изписан оттова на 22 септември. Това заяви нощес изданието " Шпигел ", като се базира на лични източници, съобщи ТАСС.

Според уеб страницата на списанието Меркел е " подчертала с необичайния си жест солидарността на държавното управление на Федерална Република Германия с Алексей Навални ". Тя е посетила рецензия на Кремъл " при цялостна секретност " в клиниката, до момента в който още е бил на легло.

 

Навални благодари на водачите и парамедиците, избавили живота му

По данни на " Шпигел " визитата ѝ за следващ път сочи, че канцлерът не счита да завърши " случая Навални " тихомълком и ще се пробва да обясни всички условия на станалото с него, прибавя ТАСС.

Германското държавно управление споделя, че проби, направени в Германия, Франция и Швеция са открили, че критикът на Кремъл е бил токсичен. Берлин изиска пояснения от Москва, която отхвърля да е забъркана в случая и твърди, че не е видяла доказателства за осъществено закононарушение, означи Ройтерс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР