Германският канцлер Ангела Меркел ще отпътува за срещата на страните

...
Германският канцлер Ангела Меркел ще отпътува за срещата на страните
Коментари Харесай

Меркел пак се разтресе неконтролируемо

Германският канцлер Ангела Меркел ще отпътува за срещата на страните членки на Г-20 в Япония, сподели нейният представител, макар че претърпя втори припадък на неконтролируемо разтрисане на обществено събитие за малко повече от една седмица.

" Всичко продължава по проект ", увери представителят Щефен Зайберт пред немските медии, допълвайки: " Канцлерът e добре . "

Германският канцлер очевидно се тресеше, откакто се срещна с президента Франк-Валтер Щайнмайер в двореца Белвю в Берлин тази заран. Кадри демонстрираха да оферират вода на Меркел, която тя отхвърли с жест с глава.

Фотограф на немската осведомителна организация ДПА съобщи, че Меркел е изглеждала по-добре, откакто е почнала да се движи още веднъж.

64-годишната Меркел присъстваше на събитие, отбелязващо напускането на правосъдния министър Катарина Барли, която напуща поста, с цел да стане евродепутат, и полагането на клетва от нейния правоприемник - Кристин Ламбрехт, която също е от Германската социалдемократическа партия.

На 18 юни Меркел беше забелязана да трепери неконтролируемо по време на формалната гала по посрещането на украинския президент Володимир Зеленски. Тя по-късно разгласи, че повода за това е дехидратация, акцентирайки, че се усеща по-добре, откакто пийнала вода.

Канцлерът беше забелязана да трепери също по време на формалната гала по посрещането ѝ във влажни условия в Мексико сити през 2017 година,, където се срещна с тогавашния президент на Мексико Енрике Пеня Нието.

Германия сега е залята от гореща вълна, като температурите доближиха рекордните 38,6 градуса през вчерашния ден.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР