Германският канцлер Ангела Меркел ще бъде домакин на мирна конференция

...
Германският канцлер Ангела Меркел ще бъде домакин на мирна конференция
Коментари Харесай

Меркел ще е домакин на мирна конференция за Либия в Берлин

Германският канцлер Ангела Меркел ще бъде хазаин на мирна конференция за Либия, която ще се състои в неделя в Берлин, заяви канцеларията на немското държавно управление, представена от ДПА.

Конференцията е проведена в съгласуваност с генералния секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш, който дружно със специфичния делегат на Организация на обединените нации за страната Гасан Саламе управлява консултациите за намиране на спокойно решение на спора в Либия.

Германското държавно управление декларира, че в конференцията ще вземат присъединяване представители на Съединени американски щати, Русия, Турция, Европейския съюз и други страни.

Ръководителят на интернационално приетото държавно управление на Либия Файез Сарадж и командирът на Либийската национална войска Халифа Хафтар също са поканени да вземат участие.

Късно нощес или през миналата нощ Хафтар напусна проведената в Москва конференция за Либия, без да подпише квалифицираното съглашение за помирение с интернационално приетото държавно управление на националното единодушие.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР