Германският канцлер Ангела Меркел получи пристъп при срещата си с

...
Германският канцлер Ангела Меркел получи пристъп при срещата си с
Коментари Харесай

Меркел получи пристъп при срещата си с украинския президент

Германският канцлер Ангела Меркел получи припадък при срещата си с украинския президент Володимир Зеленски. 

По време на церемонията с военни почести Меркел стартира да трепери неудържимо, само че все пак тя съумя да организира срещата със Зеленски. 

Неразположението на Меркел беше снимано от камерите на събитието. На фрагментите се вижда по какъв начин тя стиска ръце пред себе си, само че не съумява да управлява мощното трептене на тялото си. 



По-късно пред журналисти Меркел разгласи, че повода за неразположението ѝ е дехидратация, като разясни, че се е почувствала по-добре, откакто е изпила три чаши вода. 

Зеленски пък увери публицистите, че е бил до германския канцлер от самото начало и не е останал с усещане да е била несигурна. 

След срещата си Зеленски и Меркел изрекоха мнението, че глобите против Русия би трябвало да продължат.

" Докато не бъде реализиран прогрес, глобите не могат да бъдат отстранени. Връщането на делегацията на Руската федерация в ПАСЕ не би трябвало да става непременно, само че без разговор, проблемите не могат да бъдат решени ", разяснява Меркел.

Зеленски пък акцентира, че не Украйна е почнала тази война, само че се надява тя да е тази, която ще я приключи допустимо най-скоро. 

" Не желаеме европейските ни сътрудници да страдат от глобите, само че те са единственият метод да приключим спора без кръвопролития ", сподели украинският президент.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР