Германският канцлер Ангела Меркел получи неконтролируем пристъп на треперене по

...
Германският канцлер Ангела Меркел получи неконтролируем пристъп на треперене по
Коментари Харесай

Ангела Меркел отново се разлюля на официално събитие в Берлин

Германският канцлер Ангела Меркел получи неконтролируем припадък на трептене по време на събитие в Берлин, съобщи Ройтерс.

Това се случва за повторно в границите на две седмици. Говорителят на Меркел обаче сподели пред организацията, че тя е добре.

На 18 юни немският канцлер изпадна в тремор на среща с украинския президент Володимир Зеленски, който беше на посещаване в Берлин, напомня Българска телеграфна агенция. Обясненията тогава бяха, че не пие задоволително вода.

Днес 64-годишната Меркел участваше в гала на закрито по освобождението на министъра на правораздаването Катарина Барли, която напуща, с цел да бъде народен представител в Европейския парламент, и по встъпването в служба на нейния правоприемник на поста.

На канцлера беше препоръчана чаша вода, само че тя я отхвърли, а при идването си в Народното събрание половин час по-късно изглеждаше добре, отбелязва Асошиейтед прес.

Запитан дали Меркел ще взе участие в идната среща на върха на Г-20 в Япония, представителят й сподели, че всичко ще се състои, както е планувано.

Германия, както и огромна част от Европа, е обхваната от продължителна гореща вълна, макар че през миналата нощ температурата в Берлин спадна, означават организациите.

Germany`s Merkel seen shaking for second time this month. More here: https://t.co/7XidSxNHtkpic.twitter.com/3NS3CxIloq

— Reuters Top News (@Reuters) June 27, 2019
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР