Германският канцлер Ангела Меркел изглежда нестабилна и не добре по

...
Германският канцлер Ангела Меркел изглежда нестабилна и не добре по
Коментари Харесай

Меркел трепери на церемония със Зеленски в Берлин

Германският канцлер Ангела Меркел наподобява нестабилна и не добре по време на срещата си с украинския президент Володимир Зеленски в Берлин, цялото й тяло очевидно трепери по време на гала, оповестява АП.

Инцидентът в горещото време пред офиса на Меркел, до момента в който военни извършват националния химни.

Час по-късно, Меркел се усмихва необятно, когато кореспонденти я питат за положението й и изяснява, че " от този момент съм пила минимум три чаши вода, които явно са ми нужни, и в този момент се оправям доста добре. "

По-рано, Меркел бе снимана да стиска ръце пред себе си, когато стартира химна и наподобява некадърен да управлява треперенето на тялото си. Канцеларията на Меркел няма неотложен коментар, двамата водачи организират конференция.

След химна, Меркел наподобява се почуства по-добре и минава бързо по аления килим със Зеленски към постройката. Следващият месец тя навършва 65 години.

По време на конференцията тя разяснява Русия и че " до момента в който не бъде реализиран прогрес, глобите не могат да бъдат отстранени. Връщането на делегацията на Руската федерация в ПАСЕ не би трябвало да става непременно, само че без разговор, проблемите не могат да бъдат решени ".

Меркел добави, че срещата на съветниците в " Минския формат " ще се организира на 12 юли и изясни, че Германия и Украйна не разискват усилване на глобите против Русия, " а за продължение (сегашния режим на санкции) ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР