Германският канцлер Ангела Меркел и френският президент Еманюел Макрон ще

...
Германският канцлер Ангела Меркел и френският президент Еманюел Макрон ще
Коментари Харесай

Меркел и Макрон на икономическия форум в Давос

Германският канцлер Ангела Меркел и френският президент Еманюел Макрон ще приказват през днешния ден на икономическия конгрес в Давос. Във втория ден на форума се чака участниците да обсъдят значими тематики, свързани с икономическото развиване и политиката на Съединените щати.

 © Българска телеграфна агенция
На фона на митингите и заплахата от лавини, международните водачи ще обиден и една сензитивна тематика. Управлението на американския президент Доналд Тръмп. Френският президент Еманюел Макрон ще изложи своите визии за глобализацията и ще дефинира визия за справяне с възходящите неравенства, световното стопляне и възхода на национализма.

Към позицията на Макрон ще се причисли немският канцлер Ангела Меркел, която ще се завърне на международната сцена след месеци на политическо безпокойствие в страната си, и италианският министър председател Паоло Джентилони. Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, който се връща в Давос след 20-годишно неявяване, също се чака да приказва.

Директорът на Международния валутен фонд Кристин Лагард ще изложи своите хрумвания за разрешаването на икономическото неравноправие. Премиерите на Италия и Гърция, Паоло Джентилони и Алексис Ципрас ще предложат способи, с цел да се стабилизира Средиземноморието на фона на мигрантската рецесия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР