Германският канцлер Ангела Меркел Ангела Меркел - германски политик, канцлер

...
Германският канцлер Ангела Меркел Ангела Меркел - германски политик, канцлер
Коментари Харесай

Меркел събира другата седмица в Берлин европейските членове на Г-20

Германският канцлер Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила предложения водачите на страните от Европейския съюз, които членуват и в Г-20, на среща в Берлин в четвъртък, в навечерието на срещата на върха на групата в Хамбург, предадоха международните организации.

На 29 юни Меркел ще одобри по обед френския президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е... към профила, английския министър-председател Тереза Мей Тереза Мей - английски политик Тереза Мей (по татко Брейзър) е родена на... към профила, министър председателите на Италия, Испания, Холандия и Норвегия и ръководителите на Европейския съвет и на Европейската комисия, заяви нейната говорителка Улрике Демер. Германският канцлер ще разиска със своите посетители подготовката на срещата на върха на Г-20 на 7 и 8 юли.

Целта е да бъдат координирани позициите на европейските страни членки на Г-20 преди срещата на високо ниво в Хамбург, която се обрисува сложна поради различията сред Европа и американския президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила по въпроси като климата и търговията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР