Германският инженерен гигант Bosch инвестира около 45 млн. евро в

...
Германският инженерен гигант Bosch инвестира около 45 млн. евро в
Коментари Харесай

Bosch инвестира €45 милиона в завода си в Унгария

Германският инженерен колос Bosch влага към 45 млн. евро в унгарския си цех в Мишколц. Нови индустриални линии и изпитвателно съоръжение за артикули от последващо потомство ще бъдат конфигурирани в границите на капиталовия план, който ще бъде приключен до 2021 година.

8.4 млн. евро от общата инвестиция са безплатна помощ, предоставена от унгарското държавно управление, оповестяват от компанията.

 Bosch влага €25 милиона в нов инженерен център в Румъния
Индустриален колос влага €25 милиона в нов инженерен център в Румъния

Сградата ще одобри 500 експерти, разработващи артикули за автомобилната промишленост

" Компаниите в никакъв случай преди не са вложили толкоз пари (в Унгария), колкото предходната година. 98 огромни вложения бяха оповестени от предприятия на обща стойност 4.3 милиарда евро ", споделя унгарският министър на външните работи и търговията Петер Сиярто, представен от Emerging Europe.

Инвестицията на Bosch беше оповестена в същия ден, когато 200-милионният артикул излезе от индустриалните линии на автомобилния цех в Мишколц, мотор iBooster, който прави по-ефективни моторите на хибридните и електрическите транспортни средства.

 Bosch с ново дружество в Румъния за 110 милиона евро
Bosch с ново дружество в Румъния за 110 милиона евро

Премиум перални машини ще се създават в Симерия, Западна Румъния

" Инвестицията ще укрепи още повече стратегическото значение на автомобилния цех в Мишколц и неговата към този момент високопоставена позиция в международен мащаб ", споделя Франк-Щефан Купфер, търговски шеф на Robert Bosch Energy & Body Systems.

" Разработването на артикули на обекта в Мишколц включва инженерна поддръжка на плановете на мястото на произвеждане, с цел да се отговори на специфичните условия на клиентите. Това обезпечава оптимално потребление на съществуващите и новите индустриални линии ", показва Йохен Лимбергер, механически началник на завода.

 Bosch ще създава авто програмен продукт в нов център в София
Bosch ще създава авто програмен продукт в нов център в София

В офиса в " София Тех Парк " към този момент работят към 100 души

Високотехнологичните артикули изискват и висококвалифицирани служащи. Заводът ще работи и върху създаването и производството на електрически велосипед от ново потомство, за който Мишколц сега е единствената индустриална база на Bosch в света.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР