Германският гигант в строителните материали Knauf показа иновативни продукти за

...
Германският гигант в строителните материали Knauf показа иновативни продукти за
Коментари Харесай

Германската фирма Knauf влиза с иновации в жилищата

Германският колос в строителните материали Knauf сподели новаторски артикули за възстановяване на качеството на живот в жилищата в България, на брифинг в клуб „ Перото “.

Професионалисти в региона показаха артикули от ново потомство, които основават здравословна среда и по-висок стандарт на живот в домовете. Те обезпечават чист въздух в закритите пространства, усъвършенстват акустиката(ограничават нездравословния шум), покачват равнищата натопло- и звукоизолация и подсигуряват висока отбрана от пожар.

С артистичен привкус известни артисти демонстрираха потребността от по-добър микроклимат у дома, какъвто обезпечават гипсовите плоскости Knauf Cleaneo, със специфичен смес от минерала зеолит.



На събитието стана ясно, че новата технология в плоскостите Knauf Cleaneo дава решение за проблемите на затворените пространства. Използването им към този момент е европейска процедура, а през днешния ден влиза в българския дом.

Плочите Knauf Cleaneo са особено перфорирани, което ги трансформира в непрекъснато настоящ филтър. Той не се нуждае от електрическа енергия и действа безотказно през целия експлоатационен интервал. Така контролът над качеството на въздуха може да бъде в ръцете на всеки.

Експертите обясниха, че сериозен проблем в жилищата е нападателният звук, който вреди съществено на прочувственото и физическото положение на хората. Благодарение на характерната си конструкция плоскостите Knauf Cleaneoпоглъщат отразените звукови талази и по този метод редуцират шума в помещението.

Разнообразието в представянето на изолационни материали бе допълнено с гипсовите плоскости на Knauf за преградни стени, които обезпечават топло- и звукоизолация. Създадени напълно от гипс, те са безвредни и екологично чисти.



Представянето на нововъведенията в произвеждане на Knauf артикули продължи със система за противопожарна отбрана, създадена от едни от най-хубавите специалисти по пасивна пожарна отбрана в Източна Европа - FireWin.

Портфолиото е формирано от противопожарни плоскости, пожарозащитна мазилка, противопожарна багра, стоманени маншети и спомагателни пожарозащитни уплътнители. Този комплекс артикули подсигурява най-голям клас на отбрана от пожар в домовете.

Кnauf продължи линията на показване с шпакловъчните материали PerfectSurfaces, които обезпечават високо качество на покритие с оптимална себестойност, за интериорни решения с богати благоприятни условия.

На коктейла уредниците от Knauf одобриха предизвикването и в бъдеще да развиват и внедряват нови технологии в производството на строителни материали, с цел да обезпечат по-добро качество на живот в жилищата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР