Германският футболен съюз наказа сурово капитана на Айнтрахт Франкфурт Давид

...
Германският футболен съюз наказа сурово капитана на Айнтрахт Франкфурт Давид
Коментари Харесай

Тежко наказание за футболиста, който просна на земята треньора на съперника

Германският футболен съюз наказа сурово капитана на " Айнтрахт " Франкфурт Давид Абрахам, който изблъска треньора на " Фрайбург " Кристиан Щрайх по време на срещата сред двата отбора, приключила 1:0 в интерес на домакините.

Аржентинският бранител просна на земята Щрайх, до момента в който тичаше да вземе топката край страничната линия. Това докара до немислим безпорядък. Двете скамейки влязоха в пряк конфликт, в резултат на което бяха показани червени картони на самия Абрахам, както и на сменения по-рано полузащитник Грифо, който бе измежду най-активните в мелето.
Хаос в Германия: Футболист просна на земята треньора на противника (ВИДЕО) Меле на мача "Фрайбург " - "Айнтрахт " Франкфурт
Абрахам е осъден за седем мача, т.е. няма да играе за " Айнтрахт " до края на календарната година. Освен това той би трябвало да заплати и санкция в размер на 25 хиляди евро, оповестяват медиите в Германия.

Футболистът може да апелира решението в границите на 24 часа.

Преди ден Абрахам бе санкциониран и от " Айнтрахт " Франкфурт с 35 хиляди евро, като се появиха и спекулации, че той повече няма да носи капитанската лента на отбора.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР