Германският футболен клуб Хофенхайм е решен да допринесе за опазването

...
Германският футболен клуб Хофенхайм е решен да допринесе за опазването
Коментари Харесай

По стъпките на най-екологичния клуб, или как "Хофенхайм" опазва природата

Германският футболен клуб " Хофенхайм " е решен да способства за опазването на околната среда, като даде образец на почитателите си. Отборът от Зинсхайм разгласи, че е почнал да компенсира нездравословните излъчвания въглероден диоксид, отделени в следствие от активността на отбора.

Плановете на " Хофенхайм " вкючват нова тактика за резистентност. В новата политика на клуба е залегнало засаждането на дървета в Киконда, Уганда, като планът е част от програмата Gold Standard tree planting на Световния фонд за природата (WWF).

От " Хофенхайм " настояват, че още от началото на сезона към този момент са компенсирали почти 3000 тона въглеродни излъчвания. След края на Бундеслигата ще бъдат изчислени нездравословните излъчвания от активността на клуба и след това ще бъдат подхванати дейности за компенсирането им.

" Да създадем всички наши действия климатично неутрални, е продължение на стъпките, които предприехме преди години, с цел да оборудваме всички наши уреди, в това число стадиона, с най-съвременна технология за запазване на околната среда, с цел да съхраним ресурсите и да работим с грижа за природата ", споделя Франк Брийл, шеф на клуба.

От " Хофенхайм " се приготвят да пуснат в продажба " климатичен билет " за домакинските си мачове. Купувачите на тези пропуски ще имат опция да създадат в допълнение заплащане, което ще отидат за засаждането на дървета в Киконда.

" Надяваме се да образоваме както нашите почитатели, по този начин и необятната общност, и да обърнем внимание на този проблем, който е от сериозно значение за всички равнища на нашето общество ", сподели още Петер Гьорлих, различен от шефовете в клуба.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР