Германският Фрайбург и италианския Верона се интересуват от крилото на

...
Германският Фрайбург и италианския Верона се интересуват от крилото на
Коментари Харесай

Фрайбург и Верона в борба за звезда на ЦСКА

Германският Фрайбург и италианския Верона се интересуват от крилото на ЦСКА Евандро. Това разкрива италианска скаутска мрежа посредством профила си в “Туитър ", представена от " Меридиан Мач ".

Оттам не оповестяват дали елитните клубове от Бундеслигата и Серия “А “ ще опитат да вземат бразилеца още в този момент, само че в това време са създали обстоен разбор на качествата на нападателя. Информацията им е допълнена и от обстоятелството, че Галатасарай също може да е заинтересуван от 23-годишния състезател на „ алените “.

" Евандро е избухлив по лявото крило, придвижванията му са внезапни. Може да играе сполучливо при скица 4-3-3. Той е междинен на растеж, а физиката му може да бъде усъвършенствана. Играта му е постоянна през целия мач. По-силен е с десния крайник, само че си служи добре и с левия. Движи се добре по терена и оказва помощ на отбраната. В ЦСКА още не могат да му намерят точното място на терена. Пускат го и като централен нападател. През този сезон той усъвършенства доста статистиката си - вкара 11 гола и записа 2 асистенции ", пишат от организацията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР