Германският Борусия Дортмунд започна предсезонна подготовка заедно с новопривлечения Феликс

...
Германският Борусия Дортмунд започна предсезонна подготовка заедно с новопривлечения Феликс
Коментари Харесай

Борусия Дортмунд започна подготовка без националите си

Германският Борусия Дортмунд стартира предсезонна подготовка дружно с новопривлечения Феликс Нмеча, до момента в който дузина други топ играчи към момента са във почивка след уговорките си с националните си тимове, написа организация ДПА.

Друго от новите попълнения, бранителят Рами Бенсебаини също е измежду националите, които ще се причислят в средата на юли.

Нмеча се трансформира в център на вниманието, той като транферът му в отбора от Дортмунд бе придружен от рецензии от почитателите на Борусия във връзка публикувани от него изявления в обществените мрежи, които бяха счетени за хомофобски, ориентирани против LGBTQI+ общността и несъвместими с полезностите на клуба.

Подготовката на Борусия Дортмунд включва пътешестване до Съединени американски щати, където предстоят другарски срещи със Сан Диего Лоял на 28 юли, Манчестър Юнайтед на 31 юли и Челси на 3 август.

Първият формален мач на тима е за Купата на Германия против четвъртодивизионния Шот Майнц на 12 август, а в Бундеслигата стартът е против Кьолн седмица по-късно./ БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР