Германският автомобилен производител Volkswagen представи своето ново лого ден преди

...
Германският автомобилен производител Volkswagen представи своето ново лого ден преди
Коментари Харесай

Volkswagen показа ново лого и първия си електрически модел

Германският авто производител Volkswagen показа своето ново лого ден преди старта на автошоуто във Франкфурт. То доста прилича досегашната визия на остарялото лого, само че е стилизирано, с по-отчетливи линии.

Концернът идва с тази стъпка в задачата си да се препозиционира на пазара, като по " зелен " производител след абсурда с нездравословните излъчвания.

" Новият дизайн отбелязва началото на нова епоха за Volkswagen ", показва ръководителят на маркетинг и продажбите в групата Юрген Стакман. " Сега е точното време да създадем новото отношение към нашата марка очевидно за света ", добавя той, представен от CNN Money.
 Снимка 441999
Източник:

Заедно с това от Volkswagen показаха публично първият си изцяло електрически модел - ID.3. Това е първият автомобил от цяла серия ID коли.

ID.3 е с размерите на Golf, само че е с по-малък похлупак, защото няма мотор, а купето е по-широко. Базовата цена за модела потегля от близо 30 000 евро, като първите бройки от него ще бъдат доставени в Европа през лятото на идната година.
 Снимка 442000
Източник:
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР