Германските Зелени заявиха днес, че искат да започнат официални тристранни

...
Германските Зелени заявиха днес, че искат да започнат официални тристранни
Коментари Харесай

Германските Зелени искат преговори за коалиция с ГСДП и Свободната демократическа партия

Германските " Зелени " обявиха през днешния ден, че желаят да стартират публични тристранни договаряния със социалдемократите и със Свободната демократическата партия за сформирането на ръководеща коалиция, съобщи Ройтерс.

Съпредседателят на " Зелените " Роберт Хабек съобщи пред публицисти, че неговата партия " предлага на Свободната демократическа партия дружно да се извърнат към Германската социалдемократическа партия и да преминат от етапа на проучвателните разисквания...към тристранни договаряния ".

" Това към този момент е предложение към Свободната демократическа партия. Нека забележим по какъв начин ще реагират те на него ", сподели Хабек, като акцентира, че към момента има съществени разлики, както сред " Зелените " и свободните демократи, по този начин и сред " Зелените " и социалдемократите.

" Все още не са обсъждани доста неща ", посочи Хабек.

Представители на трите партии към този момент са се срещали поотделно едни с други, само че до момента не е имало тристранни договаряния, отбелязва Ройтерс. ГСДП съобщи в неделя, че е подготвена да води тристранни договаряния със " Зелените " и свободните демократи.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР