Германските военновъздушни сили и партньорите от НАТО провеждат тайни учения.

...
Германските военновъздушни сили и партньорите от НАТО провеждат тайни учения.
Коментари Харесай

Bild: Германия тайно се подготвя за ядрена война

Германските военновъздушни сили и сътрудниците от НАТО организират секрети учения. Тези учения са отработване на маневри при положение на нуклеарна война, написа немското издание Bild.

Подчертава се, че в ученията вземат участие бомбардировачи Tornado, които могат да носят нуклеарно оръжие. Маневрите се правят в авиобазата Нерфених, където могат да се съхраняват американски водородни бомби.

Сега се счита, че нуклеарните бойни глави се намират в немската база Бюхел. Там се организират други учения, в границите на които благодарение на комплексите Patriot се практикува защитата на летище.

В същото време в границите на ученията се работи по доставката на нуклеарно оръжие на самолети.

Германските публицисти допускат, че сега страните от НАТО ясно схващат опасността от нуклеарна война, надвиснала над света. По този метод Германия има намерение скрито да се приготви за огромен спор с потребление на нуклеарно оръжие.

В същото време Германия няма лично нуклеарно оръжие, не е включена в т. Нар. „ Ядрен клуб “. В момента Русия, Съединени американски щати, Китай, Англия, Франция, Индия, Пакистан, Израел и КНДР разполагат с атомни и водородни бомби.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР