Германските власти в областта Хесен започнаха разследване на поделението Opel

...
Германските власти в областта Хесен започнаха разследване на поделението Opel
Коментари Харесай

Погнаха и Opel за Дизелгейт

Германските управляващи в региона Хесен започнаха следствие на поделението Opel на автомобилната формация PSA Group за хипотетична дизелова машинация, включваща манипулиране на програмен продукт, отчитащ изгорелите газове на дизеловите коли, заяви в понеделник немският вестник "Билд ".

Освен инспекцията на транспортни средства, чака се управляващите също по този начин да претърсват фирмени офиси на компанията. Според "Билд ", към 95 хиляди автомобила на "Опел " са наранени от хипотетичната софтуерна машинация, като става въпроса за марките Insignia, Zafira и Cascada. Всички наранени коли са били създадени през 2012-а, 2014-а и 2017-а година.

Трябва да се има поради, че по-рано този месец компанията Opel разгласи, че се опълчва на новата държавна стратегия за преоборудване на дизеловите коли, отбелязвайки, че "ще отнеме прекомерно дълго време " за сходно осъществяване.

Германското съдружно държавно управление реализира единодушие за ограничения, целящи да предотвратят възбраните на дизелови мотори посредством въвеждане на хардуер в колите, предопределен да управлява въглеродните излъчвания. За да бъде конфигуриран сходен хардуер, съответните транспортни средства ще би трябвало да бъдат краткотрайно изтеглен от приложимост. Преди време и от Bayerische Motoren Werke (BMW) също обявиха, че не са съгласни с новите държавни ограничения.

На този стадий от компанията-майка на Opel - PSA Groupe не предоставиха никакви мнения по информацията на "Билд ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР