Германските власти обявиха, че са задържали румънски тираджия, предполагаем убиец

...
Германските власти обявиха, че са задържали румънски тираджия, предполагаем убиец
Коментари Харесай

Германия арестува румънски тираджия заради убийства на жени

Германските управляващи оповестиха, че са задържали румънски камионджия, хипотетичен палач на французойка и на германка, съобщи Франс прес. Заподозреният е на 40 години. Името му не се оповестява. Той отхвърля да е направил двете закононарушения.

Според полицията и прокуратурата на немския град Фрайбург мъжът е умъртвил двете дами с железен кол, като преди този момент ги е изнасилил.

Follow
 WELT @welt

Freiburg: Getötete Joggerin – Polizei fasst offenbar Tatverdächtigen http://to.welt.de/SDb91V7


Twitter Ads info and privacy

" Той е обвинен в изнасилването на убийството на Каролин Грюбер, осъществено на 6 ноември 2016 година в Германия ", сподели Дитер Инхофен, прокурорът на Фрайбург. " Задържаният е обвинен и, че е изнасилил и умъртвил жена в нощта на 11 против 12 януари 2014 година в Куфстайн в Австрия ", добави прокурорът.

Люсил Клобю, на 20 години, от региона на Лион, бе в Австрия по програмата за студентски продан Еразъм. Тя живееше в Куфстайн, в Западна Австрия, и бе открита мъртва на 12 януари 2014 година сутринта. Тялото и бе захвърлено на брега на река Ин. Установено бе, че тя е умряла от удари в главата.

Follow
 Hamburg Bote @HamburgBote

Freiburg: Polizei sicher: Mord an Joggerin Carolin G. ist aufgeklärt http://www.abendblatt.de/vermischtes/article210790985/Polizei-glaubt-Mord-an-Joggerin-Carolin-G-ist-geklaert.html …


Twitter Ads info and privacy

Каролин Грюбер, продавачка на 27 години, бе открита мъртва в гора покрай немския град Ендинген, в Югозападна Германия. Преди това тя бе четири дни в неопределеност. За последно била забелязана да прави джогинг.

През януари полицията и прокуратурата на Австрия оповестиха, че двете убийства са свързани. По телата на двете жертви е открито едно и също ДНК, макар че двете убийства са осъществени на разстояние 400 километра едно от друго.

Следователите откриха и подобие в осъществяването на убийствата - потреблението на железен кол. При убийството в Австрия този кол бе открит изхвърлен в река Ин.

През април немски следователи разпространиха портрет робот на хипотетичния палач, направен въз основа на свидетелски показания на жена, видяла този мъж в региона, в който била убита Люсил.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР