Германските власти бавят изпълнението на издадена от Окръжния съд в

...
Германските власти бавят изпълнението на издадена от Окръжния съд в
Коментари Харесай

Германия не ни връща осъден българин заради лоши условия в родните затвори

Германските управляващи бавят осъществяването на издадена от Окръжния съд в Добрич европейска заповед за арест поради подозрения за неприятни условия в българските затвори. Това стана ясно по време на следващото съвещание по наказателно дело против обвиняем за държане и разпространяване на опиати. В Германия мъжът е бил арестуван по отношение на следствие за трафик на хора.

Окръжният съд в Добрич е изискал от способените немски управляващи след привършване на следствието в Германия българският жител да бъде върнат у нас, с цел да продължи наказателното произвеждане против него.

В отговор на настояването е постъпило писмо от Главната регионална прокуратура в Кьолн, в което се упорства за спомагателна информация в кой затвор ще бъде настанен българският жител и дали мястото за отнемане от независимост дава отговор на минималните стандарти на Европейския съюз.

Окръжният съд е изпратил конкретизиране, че мъжът ще бъде наведен в пандиза във Варна, където преди година е осъществен главен ремонт на жилищните пространства. Отговор от немската прокуратура към момента не е получен, осведомят от съда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР