Германските социалдемократи обявиха, че ще споделят властта с консерваторите на

...
Германските социалдемократи обявиха, че ще споделят властта с консерваторите на
Коментари Харесай

Социалдемократите го играят трудно достъпни преди първите разговори с Меркел

Германските социалдемократи оповестиха, че ще споделят властта с консерваторите на Ангела Меркел, единствено в случай че елементарните гласоподаватели получат по-справедливо съглашение, пробвайки се да успокоят скептиците в партията часове преди доста деликатните договаряния сред двата политическа лагера, оповестява " Ройтерс ".

Меркел, отслабена от тежки загуби от крайната десница на парламентарните избори през септември и след разпадането през предишния месец на договарянията за тройна ръководеща коалиция, разпорежда очакванията си на Германската социалдемократическа партия за четвърти мандат като канцлер и да избегне нови избори.

Но връзките сред двете партии не са цветущи, а самата Меркел постоянно е цел на рецензиите на социалдемократите.

Социалдемократическата партия, която реализира най-лошия си избирателен резултат от 1933 година насам и е разцепена от разделения за това дали да работи с Меркел, откакто гласоподавателите наказаха партията за шерването на властта с нея през последните четири години, предизвести, че договорката няма да бъде подписана непременно.

" Решителен миг за Германската социалдемократическа партия е това, че обществената стратегия има по-голяма известност в Германия ", посочи водещият социалдемократ Карстен Шнайдер пред немска телевизия, като добави: " Ние сме изцяло ясни: би трябвало да има по-голяма степен на правдивост за елементарните герои. "

Меркел и водачът на нейните баварски консервативни съдружници би трябвало да се срещнат с водача на социалдемократите Мартин Шулц по-късно през днешния ден.

Секретността към договарянията акцентира тяхната сензитивност. След като и двете страни имат доста да губят, партиите не разкриха времето или мястото на срещата и не възнамеряват да вършат обществени изказвания, откакто тя завърши.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР