Германските медии призовават политиците да се ваксинират срещу коронавируса, тъй

...
Германските медии призовават политиците да се ваксинират срещу коронавируса, тъй
Коментари Харесай

Призовават Меркел да се ваксинира

Германските медии приканват политиците да се имунизират против ковид, защото сдържаността е явна измежду германците. Всекидневникът Bild прикани канцлера Ангела Меркел да бъде имунизирана и по този метод да даде образец за другите, насърчавайки имунизацията, тъй като на първо място има съмнение към имунизациите , осведоми македонската организация „ Макфакс “.
Всекидневникът споделя, че са употребявани единствено 11 % от имунизациите AstraZeneca, доставени досега.
В провинция Баден-Вюртемберг 309 от 100 800 получени дози са приложени на жители, а нито една не е употребена в провинция Бранденбург.
 Започват тествания на нова форма на съветската ваксина Започват тествания на нова форма на съветската ваксина
Москва ще организира три етапи на клинични изпитвания на назалната версия на имунизацията „ Спутник V “, предава РИА Новости " Ние...
Това, което липсва, е доверието. " Необходими са образци за имунизация, изключително от канцлера Меркел ", акцентира Bild.
Вестникът напомня, че Меркел разгласи, че ще бъде имунизирана, когато пристигна нейният ред, и че нейният офис разгласи, че към момента не се отклонява от тази своя позиция.
Заместник-ръководителят на парламентарната група на Германската свободна партия (FDP) Михаел Тоайер споделя, че сигурно би било позитивен сигнал, в случай че Меркел и немският президент Франк-Валтер Щайнмайер бъдат имунизирани обществено.
Bild напомня, че президентът на Съединени американски щати Джо Байдън и израелският министър председател Бенямин Нетаняху са били имунизирани пред камерите и че тези страни имат доста по-висок % на имунизации от Германия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР