Германските лекари, пристигнали в Омск, са били допуснати да видят

...
Германските лекари, пристигнали в Омск, са били допуснати да видят
Коментари Харесай

Германските лекари са се запознали със състоянието на Навални

Германските лекари, пристигнали в Омск, са били позволени да видят опозиционера и да се срещнат със положението му, заяви основният доктор на градската незабавна болница Александър Мураховски.
„ Поканихме и немските експерти, които дойдоха в в реанимационен аероплан, тъй че в нашата клиника те се срещнаха със положението на пациента, с резултатите от проучванията “, сподели той.
Мураховски акцентира, че локалните лекари вършат всичко допустимо, с цел да стабилизират положението на Навални дружно с сътрудниците си от Москва.
 Съпругата на Навални изиска Путин да позволи преместването му в Германия Съпругата на Навални изиска Путин да позволи преместването му в Германия
Съпругата на съветския опозиционен водач Алексей Навални насочи директен зов към президента Владимир Путин да позволи здравната евакуация...
По-рано през днешния ден стана ясно, че съветските лекари считат, че главната диагноза на опозиционера, приет в болница в Омск, е „ метаболитни нарушавания “. Главният доктор на болничното заведение разясни, че пациентът има въглехидратен дисбаланс. Според него това провокира внезапен спад на кръвната захар.
Алексей Навални беше признат в болничното заведение на 20 август, откакто се почувства нерадушен по време на полет от Томск до Москва. Екипажът незабавно кацна в Омск, където опозиционерът беше приет в болница с кола за спешна помощ до отделението за токсична интензивна терапия на незабавна болница №1. Той е в тежко положение.
Вижте още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР