Германските къмпингари са пълни с планове за ваканцията си за

...
Германските къмпингари са пълни с планове за ваканцията си за
Коментари Харесай

Немските къмпингари със сериозни ваканционни планове за 2023 г.

Германските къмпингари са цялостни с проекти за ваканцията си за 2023 година Това е резултатът от изследване на експерта по къмпингуване ACSI измежду 12 000 къмпингуващи от цяла Европа. 3000 немски къмпингуващи, взели участие в изследването, към този момент са подготвени да потеглят напролет освен в личната си страна, само че от ден на ден и в чужбина. Популярни дестинации са Германия, Италия и Франция.

„ Въпреки че ваканцията в личната страна към момента е известна, привлекателността на пътуването в чужбина става все по-забележима “ - изяснява ръководещият шеф на ACSI Рамон ван Рейне - „ Това се следи през последната година и ще се ускори още повече през 2023 година “

Испания, Холандия и Дания стават все по-популярни като туристически дестинации за немските туристи. Нарастващата известност на почивките в чужбина върви ръка за ръка с по-дългите интервали на отмора. Колко дълго хората пътуват зависи от численоста на групата за пътешестване. Къмпингуващите, пътуващи с деца, желаят да отидат на отмора приблизително четири пъти през 2023 година и да останат общо 35 дни на съответните места за отмора.

Ако няма деца, които отиват на отмора с тях, интервюираните немски къмпингуващи също отиват на отмора приблизително четири пъти, само че по-късно остават общо към шестдесет дни на съответните места. И в двата случая се следи нарастване на времето, прекарано във почивка по отношение на 2021 година и 2022 г.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР