Германски учени установиха, че формата на лицето издава желанието на

...
Германски учени установиха, че формата на лицето издава желанието на
Коментари Харесай

Формата на лицето издава желанието на жената да доминира

Германски учени откриха, че формата на лицето издава желанието на дамата да господства, заяви в. "Мейл он сънди ". Когато то е необятно, притежателката му подсъзнателно се стреми към въздействие и власт и е по-вероятно да успее.

С необятни лица са Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила, Хилари Клинтън Хилари Клинтън (по татко Родъм)– американска юристка и... към профила, Софи Елис-Бекстър.

Психолози от университета "Фридрих Александер " в Бавария изследваха резултата на интензивната хормонална интензивност в мозъка и растящото тяло през пубертета. На доктрина такива промени оформят лицевите кости и способстват за насърчаване на зони в мозъка, свързани с мотивацията и държанието.

Учените са измерили широчината и височината и са пресметнали съотношението на дистанцията сред лявата и дясната скула към дистанцията сред горната джука и веждите. По-високи стойности на този коефициент имат хората с необятни лица, които се считат за по-мъжествени.

Тестовете за премерване на "скрита нужда от власт " с 231 доброволци демонстрираха връзка сред необятното лице и устрема към въздействие, само че единствено за дамите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР