Германски съд отказа на мюсюлманин германско гражданство заради това, че

...
Германски съд отказа на мюсюлманин германско гражданство заради това, че
Коментари Харесай

Скандал! Германски съд отказа гражданство на мюсюлманин, не стиснал ръката на жена!

Германски съд отхвърли на мохамеданин немско поданство поради това, че той е отказал да стисне ръката на жена. Решението бе постановено в петък, написа " Дойче веле ".

40-годишният доктор от Ливан дошъл в Германия през 2002 година. Обяснил, че отхвърля ръкостискането по религиозни аргументи.

Административният съд на Баден-Вюртемберг решил, че който отхвърля здрависване заради " фундаменталистка идея за просвета и полезности ", поради която гледа на дамите като " заплаха от полово прелъщение " е отхвърлил " интеграцията с немския метод на живот ".

Докторът учил медицина в Германия и в този момент работи като старши доктор в клиника. Кандидатствал за поданство през 2012 година За задачата подписал декларация за честност към немската конституция и против екстремизма.

Преминал сполучливо теста за натурализация с допустимо най-високия резултат. Въпреки това получил отвод, тъй като отказал да се ръкува със служителката, когато трябвало да получи документа през 2015 година Жената си прибрала документа и отхвърлила заявката за кандидатстване.

Мъжът обяснил, че е заречен на брачната половинка си да не се ръкува с друга жена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР