Германски кмет, признал, че нарочно се е заразил с коронавирус,

...
Германски кмет, признал, че нарочно се е заразил с коронавирус,
Коментари Харесай

Германски кмет умишлено се зарази с коронавирус

 Германски кмет, признал, че преднамерено се е заразил с ковид, съобщи, че болестта е по-лошо, в сравнение с е очаквал. Постъпката му получи голям отзив с спорни реакции в обществените медии, написа английският вестник Daily Express.

Кметът на квартал Мит в Берлин сподели, че желае да се болести, с цел да може да развие имунитет. Той се е заразил съзнателно, като не се е самоизолирал от приятелката си, която е хванала ковид по време на отмора в Швейцария. Стефан декор Дасел, 53-годишен, споделя:

" Предполагам, че в този момент съм наред, само че бях болен дълго време, по-дълго, в сравнение с си мислех. Умишлено се заразих, с цел да се развличам и си мислех, добре знаете, че три дни ще бъда малко нерадушен и по-късно ще придобия имунитет, с цел да не мога да се заразя още веднъж и също по този начин да не мога да заразя някой различен. Но беше по-лошо, в сравнение с си мислих “.

" Бях на мнение, че избягването на зараза, когато съм под домашна карантина със инфектирано лице, макар превантивните ограничения, е доста мъчно да се избегне, и по тази причина одобрих, че това ще се случи и се уверих, че съм инфектиран допустимо най-бързо, с цел да го преодолея. "

Някои консуматори на обществени медии подлагаха на критика дейностите му в " Туитър “, като консуматори са декларирали, че държанието му е " разочароващо и той е неприятен модел за подражателство ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР