Германски източници написаха, че нападателят е кюрд, викал е и

...
Германски източници написаха, че нападателят е кюрд, викал е и
Коментари Харесай

Експерт: Край на терористите единаци, джихадистите правят нови мрежи

Германски източници написаха, че нападателят е кюрд, викал е и избрани лозунги - нещата стават други от изнесеното, че е човек с психологични отклонения. Така специалистът по интернационалните връзки и сигурност Боян Чуков разяснява пред Би Ти Ви атентата в Мюнстер с 3-ма починали и над 20 ранени. А кюрдите в Сирия спомагат в избрани случай с Ислямска страна, когато се борят против армиите на Башар Асад, изясни той с какво това трансформира картината на терориста - единак.

Досега имаше известно мъртвило, само че скоро ще задейстат нови мрежи от терористи, предвижда специалистът, като се базира на информации от западни специалисти. Върви метаморфоза на джихадистките мрежи в Европа, акциите на вълците единаци завършват, щели да стартират такива на обособените нови мрежи, била мрачната прогноза на антитерористите.

8 милиона са мюсюлманите във Франция - повече от тези в Ливан, този образец му дали в най-модерният френски антирерористичен център, в който бил.

Френските специалисти сигнализират, че стартират да се връщат така наречен джихадисти туристи от Сирия и да се реформират и провеждат в новите мрежи.

Информация доста не се дава на обществото, както в този момент в Германия, тъй като то ще се обърне против ръководещите, които пуснаха тези мюсюлмани в страните им, твърди Чуков.

Трябва службите в Европейски Съюз да си спомагат с американските и съветските, безапелационен е той. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР