Германски изследователи са установили, че жените с дълбок и плътен

...
Германски изследователи са установили, че жените с дълбок и плътен
Коментари Харесай

Учени разкриха кои жени са склонни на изневяра

Германски откриватели са открили, че дамите с бездънен и компактен глас са по-склонни към. Изследване с началник психотерапевта Филип Хъдзън заключава, че жена с бездънен глас може да „ съобщи “ колегата си, като спи с други.
Дълбоките и дрезгави тонове на гласа са свързани с по-високи равнища на тестостерон, който съгласно учените подтиква половото предпочитание. За да дефинират връзката сред гласа и изневярата, специалистите присъединили 931 лица в изследването и всеки от тях трябвало да отговори дали изневерява на колегата си. След това анализирали гласа им.
 3-те зодии, които в никакъв случай НЕ са изневерявали 3-те зодии, които в никакъв случай НЕ са изневерявали
Има зодии, за които изневярата в никакъв случай не е алтернатива, колкото и да не са щастливи във връзката, в която се намират. Те избират да прикл...
Една от дамите, взела участие в проучването, оповестява за 31 сътрудници. А мъжете, които са били с по-дълбок глас, са имали даже повече случки – един участник твърди, че е имал 180 любовници. „ Жените с бездънен глас нормално са доста уверени и по-склонни да поемат опасности. А мъжете са привлечени от самостоятелните дами, тъй като наподобяват привлекателни и нормално основават усещане, че са постоянни, т.е. крепко стъпили на земята “, сподели Хъдзън. В началото на месеца бе направено сходно изследване и с мъже. От него стана ясно, че, сходно на дамите,, а обяснението още веднъж беше в по-високите равнища тестостерон.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР