Германски автомобилни експерти съставиха един любопитен рейтинг на най-добрите компактни

...
Германски автомобилни експерти съставиха един любопитен рейтинг на най-добрите компактни
Коментари Харесай

Най-добрите нови автомобили от Golf-овия клас

Германски автомобилни специалисти сформираха един любопитен рейтинг на най-хубавите компактни коли за 2021 година. По-конкретно става дума за новите поколения на коли от така наречен Golf-ов клас, познати ни още, като компактни леки коли. Ето и колите от топ 10, подредени в противоположен ред.
10. Mazda 3  Най-добрите нови коли от


Автомобил с изтънчен дизайн и положително съоръжение. Информационно-развлекателната система е на върхово равнище, а качеството на интериора е съпоставимо с това на премиум марките.

9. Mercedes-Benz A-Klasse  Най-добрите нови коли от

Безопасен, благонадежден модел със специфичен външен тип. Много фамилии избират тъкмо тази кола, макар габаритите ѝ.
8. Toyota Corolla  Най-добрите нови коли от


Хибридно транспортно средство с доста невисок разход на гориво и излъчвания на въглероден диоксид. Отличен избор, както за частни клиенти, по този начин и за служебни коли.
7. BMW 1er  Най-добрите нови коли от


Колата има положително ръководство и високо качество на и на детайлите, и на самата сглобка. Освен това е с предно предаване и с интуитивна инфоразвлекателна система.
6. Volkswagen Golf  Най-добрите нови коли от

Последната версия на автомобила предлага на купувачите доста от първокласните функционалности, които биха очаквали в по-скъп автомобил, само че на рационална цена. Разочароващо е единствено разсейващото боравене с цифровите контроли на таблото.
5. Audi A3 Sportback  Най-добрите нови коли от


Качеството на интериора може да не е толкоз положително спрямо предходния модел, само че колата се показва доста по-добре. A3 обезпечава удобно, прелестно пътешестване и има място за всички в фамилията. Моделът разполага с гама от качествени бензинови, дизелови и хибридни мотори.
4. Ford Focus  Най-добрите нови коли от


Колата радва с чудесно държание на пътя и доста приятни ръководство и возия. Заслужава да се означи и просторният интериор.
3. Skoda Scala  Най-добрите нови коли от


Страхотен фамилен автомобил на рационална цена. В същото време меката возия, положителното ръководство, висококачествената информационно-развлекателна система, мястото на задните седалки и просторният багажник ще ви зарадват.
2. Skoda Octavia  Най-добрите нови коли от


Най-новата Octavia ще обезпечи на пасажерите удобен интериор. Има и доста място за багаж, което липсва при съперниците. Икономичните мотори разрешават дълги пътувания.
1. Seat Leon  Най-добрите нови коли от


Този хечбек разполага с положително съоръжение и задоволително място както за пасажери, по този начин и за багаж. Освен това цената не хапе и оперативните разноски са едни от най-ниските. Добавете към това изтънчено приключения интериор и необятната гама от мотори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР