Германската водоснабдителна компания Ве Ес Е (WSE) съобщи, че е

...
Германската водоснабдителна компания Ве Ес Е (WSE) съобщи, че е
Коментари Харесай

Спряха водата на Тесла в Германия за неплатени сметки

Германската водоснабдителна компания Ве Ес Е (WSE) заяви, че е затворила тръбите, които доставят с вода строителния обект на завода на Тесла (Tesla) край Берлин поради неплатени сметки, съобщи Асошиейтед прес.
Мярката е подхваната откакто Тесла е получила неколкократни предизвестия, че снабдяването с вода ще бъде спряно, на които не се е отзовала, стана ясно от изказване на говорителка на немската компания за водоснабдяване. Изтекъл е и 14-дневният осведомителен интервал. " Не можем да се отнасяме с Тесла по метод, друг от този с другите клиенти ", добави говорителката. Веднага, откакто компанията заплати сметките, ще бъде изпратен служащ, който да пусне водата, увери тя.
Тесла строи първия си европейски цех покрай немската столица, в който има намерение да създава 500 000 електрически коли, напомня Българска телеграфна агенция Все още не е ясно по какъв начин неналичието на вода ще се отрази на строителните работи на обекта в Грюнхайде, който напредва стремглаво. Тесла е била потърсена за коментар по случая, само че не е дала отговор на молбата за свое мнение.
 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР