Германската тенис-легенда Борис Бекер се появи днес в съда в

...
Германската тенис-легенда Борис Бекер се появи днес в съда в
Коментари Харесай

Борис Бекер се яви в съда в Лондон

Германската тенис-легенда Борис Бекер се появи през днешния ден в съда в Лондон, откакто беше упрекнат, че не е предал два от трофеите си от Уимбълдън, които би трябвало да бъдат продадени за споразумяване на задълженията му. 52-годишният Бекер, който разгласи персонален банкрут през 2017-а година, не съумя да съобщи двата си трофея на Откритото състезание на Австралия.

А в ново обвиняване от 28 точки се твърди, че не е извършил нарежданията за откриване на детайла информация по въпроса. Германецът не се призна за отговорен по всички точки по време на чуването му в Саутуърк Краун Корт.

Твърди се в обвиняването, че Бекер е укрил благосъстоятелност и пари на стойност повече от 1 милион лири, държани в банкови сметки. В обвинителния акт са изброени трофеите на Бекер от Уимбълдън от 1985 година, когато на 17-годишна възраст той става най-младият първенец на сингъл за мъже и този от 1989-a година.

Бекер също печели шампионата през 1986 година. Германската легенда има в актива си Откритото състезание на Австралия през 1991 и 1996-а година. В момента той живее в Лондон и през днешния ден след края на чуването беше осведомен, че процесът против него ще стартира през септември 2021-а година.

Ако бъде приет за отговорен в укриване на имущество, което е можело да покрие задължения, го грози затвор за няколко години. В момента той е пуснат под гаранция. Той е решен да се изправи против тези обвинявания и да ги оспори, както и да възвърне репутацията си и да отбрани името си, съобщи Джонатан Каплан- юрист на Бекер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР