Германската тенис легенда Борис Бекер планира да се защитава сам

...
Германската тенис легенда Борис Бекер планира да се защитава сам
Коментари Харесай

Бекер ще се защитава сам срещу обвиненията по дело в несъстоятелност

Германската тенис легенда Борис Бекер възнамерява да се пази самичък против обвиняванията по дело за неплатежоспособност пред съд в Лондон по-късно през днешния ден, оповестява ДПА. Британската работа по неплатежоспособност го упреква, че не е оказал задоволително подпомагане по отношение на производството против него.

Трикратният първенец от " Уимбълдън " и притежател на шест трофеи от шампионатите от Големия шлем отхвърля това. Бекер разгласи финансова неплатежоспособност пред английски съд през 2017 година. Производството по неплатежоспособност във Англия може да завърши единствено след една година.

В случая на Бекер обаче изискванията за банкрута бяха удължени с 12 години, което значи, че той би трябвало да съблюдава избрани ограничавания до 16 октомври 2031 година. Причината е, че Бекер не е отчел вярно покупко-продажби от времето преди и след производството по неплатежоспособност. Явяването му пред съда през днешния ден се отнася до сходни изказвания.

Понастоящем органите организират престъпни следствия против 52-годишния Бекер, защото се твърди, че той не е работил с управляващите, както плануват условията. Борис Бекер или самичък ще се яви пред съда през днешния ден, или ще се пази онлайн.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР