Германската търговска верига на дребно Aldi Nord ще повиши цените

...
Германската търговска верига на дребно Aldi Nord ще повиши цените
Коментари Харесай

Германска верига обяви 20-50 % поскъпване на стоките заради войната и санкциите

Германската комерсиална верига на дребно Aldi Nord ще увеличи цените си приблизително с 20-50% заради нарастване на индустриалните разноски, оповестиха локалните медии в неделя.

От понеделник нататък месото, саламите и маслото ще бъдат " доста по-скъпи ", сподели представител на компанията пред немската пресагенция DPA, добавяйки, че покачването на цените на разнообразни артикули е било належащо заради повишаването на индустриалните разноски.

„ От началото на войната в Украйна сме очевидци на скокове в изкупните цени, които до момента не сме изпитвали по този метод “, сподели представителят Флориан Шолбек.

Междувременно Германската федерация за търговия на дребно (HDE) предизвести, че покачванията на цените евентуално ще продължат през идващите дни в съвсем всички супермаркети заради последствията от войната на Русия против Украйна и увеличението на разноските за сила.

Превод: СМ

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР