Германската Свободна демократическа партия (СвДП), която след четиригодишно отсъствие се

...
Германската Свободна демократическа партия (СвДП), която след четиригодишно отсъствие се
Коментари Харесай

Германски лидер: Трябва да приемем анексирането на Крим

Германската Свободна демократическа партия (СвДП), която след четиригодишно неявяване се връща в Народното събрание, откакто завоюва 10,7 % от гласовете на вчерашните избори, повтори позицията си, че би трябвало да се одобри фактът на анексирането на Крим от Русия, с цел да се подобрят връзките с Москва, съобщи ДПА.

Лидерът на либералите Кристиан Линднер съобщи през днешния ден, че не може нищо да се направи за анексирането на Крим, "така че би трябвало да намерим метод да приемем обстановката, с цел да може да се реализира решение в дълготраен проект ".

Преди няколко седмици 38-годишният Линднер настоя, че положителните връзки с Москва са от решаващо значение за сигурността и благоденствието на Европа и че с цел да се реализира това, анексирането на Крим би трябвало да се приема като "постоянно краткотрайно състояние ".

Очаква се СвДП да стартира съдружни договаряния с християндемократите на канцлерката Ангела Меркел и Зелените. Такава тристранна коалиция до момента не е управлявала на национално равнище в Германия.

Някои от политическите позиции на тези партии по тематики като Русия, бежанците и еврозоната си опонират взаимно, отбелязва ДПА, представена от Българска телеграфна агенция. За анулация на глобите против Русия са нужни избрани стъпки от Москва, съобщи Линднер.

"За СвДП е недопустимо предлагането на външния министър Зигмар Габриел за едностранна анулация на глобите без избрани стъпки от Москва. За нас е належащо да се обвържат следствията (от санкциите) и готовността за разговор ", сподели Линднер.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР